supertalentovani!

Mnogi ni NE ZNAJU da ih ima, a tako su SLATKI I TALENTOVANI: Ovako izgledaju SINOVI Britni Spirs (FOTO)

0

Britni Spirs je u kratkom braku s Kevinom Federlajnom dobila dva sina, za koje ističe da cene svoju privatnost, ali i da su veoma talentovani

foto: Profimedia
foto: Profimedia

O Britni Spirs se poslednjih meseci piše i priča, a najveću pažnju je definitivno privuklo tzv. oslobađanje Britni Spirs. Nakon što je njen otac Džejmi Spirs najavio povlačenje s mesta njenog zvaničnog staratelja, sudija losanđeleskog Vrhovnog suda Brenda Peni odlučila je da se Spirs definitivno suspenduje s tog položaja.

 

Britni je zaplakala kad je čula odluku sudije. Dugo je mislila da neće doživeti dan kada njen otac neće imati kontrolu nad svakim aspektom njenog života, ali to se konačno desilo. Ona je u šoku, bez reči i bukvalno skakuće od sreće. Nije osetila takvu radost već 13 godina ― rekao je za Page Six neimenovani izvor.

 

 

I dok se o Britni i Džejmiju zna mnogo toga, čak ni veliki poznavaoci svetskog šou-biza ne znaju da Britni ima dva sina. Ona je sa plesačem Kevinom Federlajnom dobila dva sina, Šona Prestona i Džejdena Džejmsa.

 

 

Njih dvoju smo sada u prilici da vidimo prvi put posle nekoliko meseci, a fotografije je objavio Kevinov prijatelj Edi Morales. On je pohvalio Kevinove roditeljske sposobnosti, rekao da je sjajan tata, a na ostalim objavama možemo da vidimo i da je Šon nasledio majčin talenat za muziku.

 

Inače, Britni je više puta do sada isticala da njeni dečaci vole privatnosti i da su oni njen blagoslov. 

 

Podsetimo, Britni i Kevin Federlajn bili su u braku od 2004. do 2007. godine.

 


 

 

makonda-tracker