niste znali

"Novak se drži svojih principa i verovanja": Dijana Đoković otkrila zašto Novak i Jelena NISU KRSTILI decu

2

Novak Đoković i njegova supruga Jelena su često u centru pažnje medija, koji pomno prate svaki njihov korak. Ovog puta, vest koja je privukla pažnju jeste ta da njihova deca Stefan i Tara još uvek nisu kršteni, a poznato je da su Novak i Jelena jako religiozni.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Novak i Jelena Đoković važe za posvećene roditelje, a sama Jelena je često govorila o tome koliko se trudi oko odrastanja i vaspitanja dece i koliko svakodnevno uči o roditeljstvu.

 

Novakova majka Dijana je, gostujući u emisiji "Dok anđeli spavaju", otkrila da njeni unuci još uvek nisu kršteni, a kao razlog je navela da Novak želi da sačeka da malo odrastu kako bi shvatili sam čin krštenja i bili svesni njegovog značaja. Tim povodom je izjavila:

 

— Jako sam ponosna na njega. Svi bi podredili uspeh iznad duhovnog mira. Kod Novaka je jaka velika zahvalnost koju ima. Zahvalan je na svemu što je ostvario, sve je vanzemaljski. On se drži svojih principa i verovanja, to čini čoveka, to čini njega.

 

1 / 6 Foto: Milan Maricic/ATAImages

 

Novak je veliki vernik i donator, a zanimljivo je i da je išao na Hilandar, gde je proveo nekoliko dana i dobio vredan poklon.

 

— Novak nosi osveštani krst koji je dobio na Hilandaru, koji mu daje snagu. Proveo je tamo tri dana, to je za njega veoma važno iskustvo. On je zaista duhovno biće, krstio se kada je imao pet godina i taj čin shvatio je ozbiljno. Ima nešto u sebi. Stalno ga pitam kada će da krsti svoju decu, a on mi kaže: "Kada budu mogli da shvate čin krštenja" — rekla je Dijana.

 

 

makonda-tracker