(foto)

"Kad ćeš priznati da si unajmila SUROGAT MAJKU?" Fotografija Ane Sević koja je napravila bum na Instagramu

0

Nakon trećeg porođaja, Ana uživa u danima majčinstva, a jedna fotografija na Instagramu otkrila je sve o njenom trenutnom životu!

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Ana Sević nedavno se porodila u Narodnom frontu u Beogradu i na svet donela svoje treće dete, a nakon dve devojčice, Lorene i Sene, rodila je dečaka!

 

 

Ponosni roditelji odabrali su za bebu ime Simeon, koje je bilblijsko ime, a hebrejskog porekla i znači "saslušanje", odnosno "uslišen, a odmah nakon porođaja upriličeno je veselje povodom rođenja dečaka!

 

1 / 8 Foto: Instagram

 

Ova porodica uživa zajedno, a lepi dani tek im slede! Nedavno je Ana podelila fotografije svog privatnog bazena u njihovom domu na Vračaru, a šuška se da je u izgradnji čitav mini-spa, na kome će odmarati sa decom.

 

Ana će ovog leta sa ćerkama i sinom moći da uživa na bazenu u privatnosti svog doma, što njoj mnogo znači jer će Simeon biti mali za neke dalje destinacije — ističe anonimni izvor.

 

1 / 9 Foto: Instagram

 

Pevačica je sada nešto manje od mesec dana nakon porođaja objavila fotografiju na kojoj je u prvom planu njena vitka linija.

 

Ana Sević se za kratko vreme vratila na staru kilažu koju je imala pre trudnoće i pokazala da je u odličnoj formi, pa je dobila gomilu komplimenata od svojih pratioca na Instagramu.

 

— Kad ćeš priznati da si unajmila surogat majku, — Savršena kao i uvek — bili su samo neki od mnogobrojnih komentara na Instagramu.

 

 

 

makonda-tracker