NIJE OPTEREĆENA

Vagu je stavila po strani i UŽIVA: Ana Sević otkriva kako izgleda njen jelovnik tokom treće trudnoće (FOTO)

0

Pevačica željno čeka treće dete, a kilogramima i izgledom se uopšte ne opterećuje.

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznata pevačica Ana Sević uživa u drugom trimestru trudnoće, a za nekoliko meseci dobiće treće dete, a tome se najviše raduje starija ćerkica Lorena i njen emotivni izabranik Danijel.

 

Sevićeva je veoma aktivna trudnica, ima dosta obaveza u vezi sa karijerom i porodicom, te nikada ne miruje, već je imala elana i da sa pratiocima putem Instagram profila razgovara o aktulenim pitanjima koje okupiraju trudnice.

 

Jedno od njih je glasilo šta joj se najviše jede tokom trudnoće, a Ana je imala spreman odgovor.

 

Nema pravila. Imala sam razne faze. Sada jedem ananas kao blesava, dugo me je držala faza palačinki sa kremom i višnjom. Imala sam fazu sa pomorandžama i pitom sa jabukama. Ako ne pojedem ono što mi se jede budem i dalje gladna — istakla je pevačica i dodala koliko se ugojila do sada:

 

1 / 2 Foto: Instagram Printscreen

 

Iskrena da budem poslednji put sam se merila u junu prošle godine. Pre treće trudnoće. Imala sam 2 kilograma više nego što inače imam. Ubrzo sam saznala da nam stiže treća beba i od tada sam vagu stavila na ignore. Jednostavno me ne zanima, uživam u trudnoći, jedem šta mi se jede, dobro se osećam i time se ne opterećujem. Maksimalno sam aktivna — završava ona u dahu.

 

Pevačica izgleda nikad lepše i zavodljivije, a za to je zaslužna ispunjenost, ali i porodična idila.

 

 

 

 

makonda-tracker