blista!

Nismo je videli ni lepšu ni srećniju: Ana Sević u mini-haljini ponosno pokazala figuru u trećoj trudnoći (FOTO)

0

Pevačica Ana Sević uskoro će postati mama po treći put, a i dalje može da se pohvali vitkim stasom, koji je pokazala pozirajući u simpatičnoj cvetnoj haljini

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica i voditeljka Ana Sević i njen suprug Daniel Nedeljković uskoro će proširiti porodicu. Nakon ćerke Lorene, koju ima s kolegom Darkom Lazićem, i ćerke Sene, koju su Daniel i ona dobili pre nešto više od godinu dana, Ana će dobiti sina.


Ova srećna porodica nedavno je otkrila da je posle dočeka Nove godine krenula put prelepe Moskve, gde su uživali u zimskim danima dok su kod nas temperature bile nešto više nego što se očekuje za ovo doba godine, a sada je Ana na Instagramu podelila fotografiju koja svedoči da ona i dalje ima vitak stas.

 


Pevačica je pozirala u mini-haljini cvetnog dezena, koju je kombinovala s neobičnim salonkama žute boje, a na fotografiji je vidljiv stomačić.
Veliki broj Aninih pratilaca obasuo ju je komplimentima, između ostalih i njena koleginica i prijateljica Nikolina Kovač, koja je prokomentarisala:


Moja lutka mila.


Nedavno je, inače, otkriveno da će Ana ovog puta postati mama dečaka, što je obradovalo njenu porodicu jer je Daniel pre izvesnog vremena izgubio brata.


Ana i Danijel posle ćerke Sene čekaju dečaka. Ova vest je obradovala celu porodicu jer im je velika želja bila da u porodicu dođe jedan dečak. Nisu staromodni, stvar je emotivne prirode. Daniel je izgubio rođenog brata i vest da u porodicu Nedeljković dolazi sin usrećio je sve, počev od oca, preko bake i deke. Svi jedva čekaju momčinu i pomažu Ani oko odgajanja Sene, posebno od kada je saznala da je ponovo trudna — otkrio je nedavno izvor blizak paru.

 

 

makonda-tracker