luksuzan odmor

Trudnički i praznični dani ovde su još idiličniji! Ana Sević s porodicom uživa u jednom od najlepših gradova sveta

3


Popularna pevačica i njeni najmiliji ne provode januar na nekoj egzotičnoj destinaciji ni na planini, kako to obično biva među slavnima, već su rešili da posete jednu od najlepših svetskih metropola

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica i voditeljka Ana Sević je s porodicom odlučila da početak godine provede na odmoru, a njihov izbor pao je na inostranstvo, i to na — očaravajuću Moskvu.


Nakon što je na društvenoj mreži Instagram pokazala da su praznični dani u njenom domu protekli idilično i da su njene ćerkice Lorena i Sena uživale pored novogodišnje jelke identično odevene, Ana je otkrila da se uputila u Rusiju.

 


Ona je s pratiocima podelila nekoliko trenutaka s putovanja, a za svoj prvi dan u Moskvi odabrala je efektan plavi teddy kaput i farmerke, dok je tu i ružičasta crossbody torbica. Ona je nasmejana otkrivala čari Moskve, a posebno ju je oduševilo što su svi natpisi u gradu ispisani ćirilicom.


Ana je objavila nekoliko kadrova, a oduševljeno je pozirala ispred Hrama Hrista Spasitelja.

 

1 / 6 Foto: Instagram


Pevačica je, takođe, otkrila da njena porodica odseda u hotelu "Ric-Karlton", jedno od najzapaženijih ugostiteljskih zdanja u glavnom gradu Rusije, u kom noćenje košta najmanje 51.500 dinara.

 

Ana, inače, sa suprugom Danielom Nedeljkovićem čeka svoje treće, a njihovo drugo zajedničko dete, a mediji su nedavno objavili da će posle dve ćerke ona dobiti sina.

 

Ana i Danijel posle ćerke Sene čekaju dečaka. Ova vest je obradovala celu porodicu jer im je velika želja bila da u porodicu dođe jedan dečak. Nisu staromodni, stvar je emotivne prirode. Daniel je izgubio rođenog brata i vest da u porodicu Nedeljković dolazi sin usrećio je sve, počev od oca, preko bake i deke. Svi jedva čekaju momčinu i pomažu Ani oko odgajanja Sene, posebno od kada je saznala da je ponovo trudna — otkrio je nedavno izvor blizak paru.


Ana, inače, iz braka s kolegom Darkom Lazićem ima i najstariju ćerku Lorenu.

 

 

makonda-tracker