elegantno

1954. ili 2022. godina? Veličanstveni KRALJEVSKI stajling kojim je Kejt Midlton iskopirala Elizabetu II

4

Kejt Midlton i princ Vilijam poslednji dan na Jamajci proveli su baš kao što su to 60 godina ranije uradili kraljica Elizabeta i princ Filip — u svakom smislu!

foto: EPA-EFE / RUDOLPH BROWN
foto: EPA-EFE / RUDOLPH BROWN

Princ Vilijam i Kejt Midlton, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, svoj poslednji dan na Jamajci, gde su boravili u sklopu kraljevske turneje, proveli su prisustvujući vojnoj paradi, a prelepa Ketrin blistala je u završnici posete u stajlingu kojim je odala počast suprugovoj baki, kraljici Elizabeti Drugoj.

 

 

Kejt Midlton je ponosno posmatrala supruga koji je učestvovao u paradi, a napustili su je u Lend Roveru otvorenog krova, baš kao što su uradili njegovi baka i deka 1953. godine, kada su posetili Jamajku u sklopu njihove Komonvelt turneje. Kraljica i princ Filip vozili su se istim ovim vozilom 1962. godine, a Kejt ništa nije prepustila slučaju kada je u pitanju njen svečani stajling!

 

Zapravo, sve što je Kejt Midlton birala za ovu paradu nosilo je određenu simboliku. Kejt je birala haljinu Aleksandra Mekvina, koji je dizajnerio i njenu venčanicu, a čipkasta kreacija morala je biti: posebna!

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE / RUDOLPH BROWN

 

Dok je kraljici odala počast u čipkastoj haljini Aleksandra Mekvina, neverovatno sličnoj onoj koju je kraljica nosila na baštenskoj zabavi 1954. godine u Australiji, Kejt je birala i bisernu narukvicu koja je pripadala princezi Dajani, kao i dijamatnsko-biserne minđuše koje je pozajmila od kraljice.

 

 

Kejt je birala i torbicu optočenu biserima, vrednu 535 dolara, pod nazivom Maud, koju potpisuje Anja Hindmark.

 

 

makonda-tracker