ne odustaje

I Sergej Ćetković joj pomaže oko jednog, ali... Goca Tržan spremna na KRUPNE korake kako bi Raša i ona imali dete

2

Nakon što po peti put nije uspela da zatrudni putem veštačke oplodnje, pevačica Goca Tržan ne krije da se upušta u važne planove kako bi Radomir Novaković i ona proširili porodicu

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Pevačica Goca Tržan (47) nedavno je odlučila da se po peti put podvrgne procesu vantelesne oplodnje, ali, nažalost, saopštila je da nije ostala trudna.

 

Ne bih sad da pričam o tome zato što sam dobila rezultate i negativni su, nisam trudna — sa knedlom u grlu saopštila je rezultate u emisiji "Premijera".

 

Ipak, pevačica i njen suprug Radomir Raša Novaković ne odustaju od borbe za proširenje porodice.

 

Meni starosna granica ne dozvoljava da usvojim dete, a parovima koji se upuštaju u tu priču potrebno je bar dve, tri godine da prikupe neophodne papire. Baš sam pričala sa Sergejem Ćetkovićem, koji mi je rekao da radi na tome da se procedura ubrza — kazala je Goca.

 

Raša i ja smo odlučili da, ako ne dobijemo naše dete, izaberemo nekog klinca kome ćemo pružiti mogućnost da se školuje i živi pristojnim životom. Slažem se da ne treba svako da usvaja decu, ali ne treba svako ni da rađa. Mi raspravljamo o tome da li treba dozvoliti gej parovima mogućnost usvajanja, a nismo razmotrili koliko hetero parova nije doraslo roditeljstvu — dodala je pevačica.

 

1 / 14 Foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

 

Ja ima dete i samim tim nemam tu vrstu pritiska da li ću ikada postati majka — istakla je Goca, koja je iz braka sa Ivanom Marinkovićem dobila ćerku Lenu, pa dodala:

 

— Međutim, želim da budem roditelj još jednom, da rodim dete čoveku koga mnogo volim, koji je pažljiv, pametan, osoba od poverenja. To čak nije toliko ni njegova potreba, koliko moja. Biti roditelj deteta koje nije tvoje daleko je teže i kompleksnije nego biti roditelj biološkog deteta. Uz to, stalno ti spočitavaju da "nije tvoje". Da smo moj muž i ja usvojili dete, bilo bi naše — zaključuje za "Hello" Goca, koja je od 2015. godine u braku sa Rašom.

 

 

makonda-tracker