jasna je

"Glasovi su mi dali nadu...": Goca Tržan iskreno progovorila o Konstraktinoj pobedi

0

Pevačica je na svom Jutjub kanalu ispričala da nije mogla da prati dešavanja u studiju na Košutnjaku, ali je ispratila sve šta se desilo posle finala. 

foto: Printscreen Kurir TV
foto: Printscreen Kurir TV

Pevačica i umetnica Konstrakta pobedila je na festivalu "Pesma za Evroviziju '22"osvojivši najviši broj glasova i od strane stručnog žirija, ali i od strane publike. Tako je ona uspela da obezbedi kartu za Torino, te će nastupiti u drugoj polufinalnoj večeri na Evroviziji 12. maja.

 

Sada je njenu pobedu prokomentarisala i pevačica Goca Tržan, te je istakla da je jako srećna zbog njene pobede. 

 

 

— Iskrena da budem nisam gledala nijedno veče, bila sam loše, fizički nisam mogla da gledam, ali sam kasnije videla o čemu se radi. Poželela sam kolegama mnogo sreće, vizuelno je fantastično izgledalo. Moram da kažem da sam više nego zadovoljna, srećna i prijatno iznenađena. Glasovi su mi dali nadu da umetnost može biti prihvaćena — rekla je Goca u svom vlogu na Jutjubu, pa dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

— Ima mnogi ljudi koji žele da čuju ovako nešto samo nismo bučni. Čestitke Konstrakti, pregotivna je, nastup joj je bio vrh i nije potrebno da skačeš sa plafona. Koncept je suština, to što je ona htela da kaže nastupom. Klinci nisu glupi, svidelo im se nešto što nije smeće. Jedna lepa, prirodno, obrazovana, majka dvoje dece, interesantna žena nas predstavlja, izuzetno sam srećna i zadovoljna. Umetnica mora biti zdrava — kazala je Tržanova u svom videu. 

 

Podsetimo da je Goca Tržan trebala da učestvuje na festivalu na kom je Ana Đurić - Konstrakta odnela pobedu, ali je ona odlučila da otkaže svoje učešće "Pesmi za Evroviziju 22".

 

Kako je RTS tada saopštio, ona nije mogla da učestvuje zbog zdravstvenih razloga.

 

1 / 3 Foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

 

Umesto nje, takmičili su se CHEGI & Braća Bluz Bend koji će izveli pesmu "Devojko sa plamenom u očima". 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker