ispričala

Sa ćerkom ne priča o intimnim stvarima, nego samo o etičkim i moralnim vrednostima: Goca Tržan progovorila o vaspitanju

0

Pevačica je u jednoj emisiji kazala kako joj je rano da sa ćerkom priča o intimnim temama, ali da redovono pričaju o nekim oblicima ponašanja koji će joj služiti u životu. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Goca Tržan važi za javnu ličnost koja uvek iskreno priča o svim stvarima koje je zadese, te tako neretko deli i detalje iz svog života koji su svima interesantni. 

 

Ako je suditi po njenom temperamentu i svim poslovima kojima se bavi, vodi turbulentan poslovni život, ali ona nalazi vremena i za svoju mezimicu kao i supruga Radovana Novakovića

 

 

Njena ćerka Lena, trenutno je godinama koje su najizazvonije za roditelje, tj. ona je u pubertetu, te tako Goca ne krije da sa njom intenzivno radi na obrascima lepog ponašanja.

 

- Za sad je naš najozbiljniji razgovor je vezan za poštovanje, moral, školu, za etičke i moralne principe. O momcima i se**u još uvek ne. Ona je trenutno nezainteresovana za te stvari. Kada dođe na to red postoji velika mogućnost da ću morati da zadužim neku prijateljicu. To uvek ide tako, deca o tome ne žele da razgovaraju sa svojim roditeljima i to je prirodno, ali ja zato imam kumu koja je totalni genijalac i verovatno će ona pričati o tome sa njom - iskrena je bila Tržanova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

Takođe, mnoge interesuje kako njih dvoje uspevaju da održe skladan odnos, pa je pevačica iskreno odgovorila: 

 

- Najvažnije je da znate da se osobe menjaju, ali bitno je da se razgovara mnogo i o svemu da se ništa ne stavlja pod tepih. Redovan se** je takođe bitan i da prihvatate jedno drugo onakvi kakvi ste, jer pokušavati da menjaš nekog na kraju uvek završi kobno - ispričala je Goca svojevremeno u emisji "Popodne sa Leom Kiš".

 

 


 

 

makonda-tracker