tužno

Na ekranu PREZABAVAN, privatno ― tako HLADNOKRVAN: Slavni glumac ne želi da upozna i vidi svoju trogodišnju ćerkicu

0

Mada je trogodišnja Lajla njegova slika i prilika, glumac Oven Vilson i dalje ne želi nikakav kontakt sa svojim najmlađim detetom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mada ga fanovi širom sveta obožavaju u brojnim komedijama, malo ko može da poveruje da je u privatnom životu Oven Vilson tako hladnokrvan. Iako važi za jednog od najšarmantnijih imena u svetu filma, Vilson je prilično oštar kada je u pitanju njegovo dete.

 

 

Naime, čak tri godine nakon rođenja njegove najmlađe ćerke Lajle, Vilson ne želi ni da je vidi, ni da je čuje, ni da je upozna.

 

52-godišnji Oven Vilson dobio je ćerku Lajlu s bivšom devojkom Varuni Vongsvirats. Ipak, kako pišu strani mediji, nikada s njom nije ostvario nikakav kontakt. To nije slučaj s ostatkom njegove dece, pa, tako, sa sinovima Robertom (10) i Finom (7) ima normalnu komunikaciju. Prvo dete dobio je s bivšom devojkom Džejd Duel, a Robert je dobio ime po dedi. Sa fitnes instruktorkom Kerolin Lindkvist dobio je sina Fina, a zanimljivo je da mu je bivša devojka ostala trener godinama nakon raskida.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Ipak, treće dete do sada nije imalo tu sreću da raste uz prisustvo slavnog oca. Varuni je otkrila da je nije upoznao, a svojevremeno je ispričala da je molila Ovena da se uključi u Lajlin život. On je to odbio.

 

Zanimljivo, za dete mnogi govore da je Vilsonova slika i prilika. Devojčica je pre nekoliko dana napunila tri godine, a njena majka je objavila preslatku fotografiju male Lajle na Instagramu.

 

On pomogne finansijski, ali nije u tome stvar. Lajli je potreban otac. U filmovima glumi brižne očeve, a ćerku nikad nije video ― ispričala je Lajlina mama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Varunie (@varunie)

 

Lajla nije plod slučajne avanture. Oven i Varuni su bili u vezi 5 godina pre nego što su se razišli, a Vilson je tražio test očinstva, koji je pokazao da je Lajla njegova ćerka.

 

Kad je Varuni saopštila Ovenu da je trudna, on nije bio srećan, a to je bio poslednji put da su se čuli — ispričao je izvor blizak glumcu jednom prilikom.

 

Posle toga je promenio broj telefona. Nikad nije upoznao svoju ćerku, a bivšoj nije ni javio da je promenio broj telefona.

 

 

makonda-tracker