jednostavno, a šik

Letnji trend na zimski način! Nataša Ninković u najpraktičnijoj haljini koju smo videli ove sezone

0

Jedna od omiljenih srpskih glumica još jednom je pokazala zašto iz njenog stila mogu da uče žene koje vole da kombinuju moderan izgled i udobnost

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

U beogradskoj Kombank dvorani je danas predstavljena serija "Složna braća — The Next Đeneration", a među novim licima koje ćemo videti u nastaku kultne komedije iz devedesetih je i Nataša Ninković.


Glumica je na druženje s novinarima povodom promocije nove sezone "Složne braće" stigla u elegantnoj haljini crne boje koja se kombinovanjem s obućom lako uklapa u svakodnevni stil.

 

U pitanju je model poznat kao tiered dress, haljina koja je proštepana tako da izgleda kao da je sastavljena od više slojeva, a ovaj detalj je tako popularan da je počeo da se primenjuje i kod tunika, pa čak i kratkih bluza

 

Takve proštepane haljine obično se vezuju za letnju sezonu jer su blago lepršave i vrlo romantične, ali je Nataša pronašla praktičnu jednobojnu zimsku varijantu dugih i poluprovidnih rukava. Uz to, gornji sloj haljine krasi jednostavna i efektna čipka, zahvaljujući čemu je ova toaleta još zanimljivija. Glumica je odabrala model zatvorenog okovratnika i ravnog kroja, a ponela ga je s ravnim crnim čizmama na pertlanje.

 

1 / 8 Foto: M.M./ATAImages


Nataša, inače, u poslednje vreme preferira haljine ovakvog dizajna, a nedavno smo je na proslavi koja je u Jugoslovenskoj kinoteci održana povodom premašenog rekorda od milion gledala filma "Toma" videli u dugačkoj drapiranoj haljini crne boje koja odiše sličnim stilom.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

makonda-tracker