promene u životu

"To je bila dugogodišnja odluka i plan koji je sad sproveden u delo": Nataša Ninković se preselila, a evo i gde

6

Ona je nakon što su joj deca otišla u inpstranstvo sa svojim suprugom odlučila da donese radikalne promene i da nastavi sa novim načinom života, u novom ambijentu koji je uredila po svom ukusu, jer joj je to najbitnije.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Poznata glumica Nataša Ninković preselila se iz vile na Zvezdari u manji stan, a sad je progovorila na tu temu.

 

Tačno je da smo se preselili u centar grada, ali to je bila dugogodišnja odluka i plan koji je sad sproveden u delo. Deca su porasla, otišla u inostranstvo da studiraju i vreme je za promene — kazala je ona. 

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Mnogo mi je važan prostor u kome živim, jer dosta vremena provodim u kući. Ceo enterijer, sa svim detaljima i energija samog prostora, kao i njegov miris. To je mesto odakle odlazim u svakodnevicu i kome se trčeći vraćam — dodala je Nataša za Story. 

 

 

Stilovi i trendovi se menjaju, ja ih pratim, ali uzimam samo ono što osećam kao svoje ili naše. Bez obzira na ukus, ono što prostor mora imati to je lični pečat — zaključila je.

 

Podsetimo da je, Nataša je godinama u skladnom braku sa Nenadom Šarencem, a u intervjuu za "Blic" pre nekoliko godina otkrila da je odbila američkog reditelja Olivera Stouna upravo zbog svog supruga.

 

1 / 5 Foto: Marina Lopičić

 

Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga videla poslednji put. Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gde igram, grad... Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vredno, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi...

 

Na večeri u Skadarliji upoznao je mog Nešu. Pitao me je da li je i on jedan od razloga zbog kojih sam odlučila da igram u Beogradu i ja sam mu odgovorila „naravno” — rekla je Nataša Ninković.

 

 

makonda-tracker