(foto)

Ćerka ih je spojila nakon MNOGO GODINA: Znate li koji čuveni Srbin je bio MUŽ Radmile Živković?

1

Pošto Radmila Živković nikada ne eksponira javno svoju porodicu, mnogi i dan-danas ne znaju da je njena ćerka poznata glumica, a bivši suprug takođe istaknuti profesionalac u sferi filma.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

"Gospođa ministarka", kako je često zovu po ulozi u kojoj je svi znamo, glumica Radmila Živković gotovo nikada se javno ne eksponira, a o njenom privatnom životu ne zna se mnogo toga.

 

Baš zato što uvek izbegava da govori o svojoj intimi, a i zato što imaju različito prezime, mnogi ne znaju da se njena ćerka uspešno bavi glumom.

 

Bojana Bambić je završila Akademiju umetnosti, 2003. godine. Bojana je, kao i njena majka, takođe glumica, a zapaženije uloge je imala u filmovima “Zona Zamfirova”, “Jesen stiže, dunjo moja”, kao i u seriji “Ulica lipa”, dok je redovno možemo gledati u pozorištu. 

 

1 / 7 Foto: Printscreen

 

Bojana je članica Narodnog pozorišta u Beogradu, a nedavno je na premijeri predstave "Iranska konferencija" spojila svoje roditelje, koji su se odavno rastali, ali zauvek će ih vezivati naslednica kao plod velike ljubavi.

 

Naime, Radmilin suprug bio je Predrag Bambić, a nakon kraha braka udala se za Dragana Mihajlovića.

 

Predrag Bambić istakao se i kao direktor fotografije, snimatelj i režiser dokumentarnih filmova, ali i kao glumac, u ostvarenjima "Zemlja istine, ljubavi i slobode" i "Dečko koji obećava".

 

 

 

makonda-tracker