divne vesti

Sada je ZVANIČNO — pevačica potvrdila pisanja medija: Jelena Kostov presrećna zbog TRUDNOĆE

0

Ona je već oko Nove godine pričala da bi želela da postane u blagoslovenom stanju i da bi je to veoma obradovalo i da bi joj uloga majke po drugi put veoma prijala. 

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica Jelena Kostov se oglasila nakon pisanja medija da je trudna i sada potvrdila informaciju da čeka drugo dete. 

 

 

Da, trudna sam i presrećna, zahvalna Bogu na svemu —poručila je pevačica, koja je trenutno u trećem mesecu trudnoće, piše Kurir. 

 

Podsetimo, Jelena Kostov dugi niz godina je u braku sa suprugom Miljanom Vukovićem, sa kojim ima petogodišnjeg sina Miliju.

 

Podsetimo da je pevačica već pričala na ovu temu oko Nove godine, i tada je izjavila da bi želela da dobije drugo dete: 

 

 

Srećno sam udata četiri godine, uživam sa svojim sinom i suprugom. Za mene nema ničega lepšeg nego gledati dete kako odrasta. Naravno, volela bih da se ostvarim kao majka i po drugi put — pričala je tada.

 

Kada je reč o ljubavi i suprugu Miljanu, Jelena je ispričala tajne uspešnog i skladnog braka, a svojevremno je rekla da "ne živi Instagram život".

 

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

 

Nema tu neke intrige, nas dvoje smo stvarno različiti, ali vremenom je tu bilo puno razgovora, da on prihvati moj posao, ja njegov. On radi u policiji, i ja sam uradila jednu savršenu stvar, a to je da nijednog trenutka ne tražim od njega da se slika i pojavljujem po medijima. To je bio naš dogovor od samog početka, tu sam shvatila da je to prava ljubav.

 

On je zaista od tih ljudi i kad god me pitaju koji je recept za uspešan brak, ja kažem: "Moj je medijsko neeksponiranje", jer kada narod dobije sve na tacni i za pravo da komentarišu mog supruga i da se mešaju u privatan život, sve ode dođavola — pričala je Jelena Kostov u "Magazinu In".

 

 

makonda-tracker