sve pod konac

Za porođaj izdvojila 7.000 evra — želela frizera i sobu za meditaciju: Detalji porođaja Maje Berović u luksuznoj klinici

7

Ona je želela da u njenoj bolničkoj sobi postoji mogućnost dolaska osoba koje će se brinuti o njenoj kosi i noktima, a da uz to postoji i prostor gde će ona uživati u miru.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Maja Berović porodila se u jednoj klinici u Austriji u Gracu i na svet je donela sina kojem je zajedno sa svojim suprugom dala ime Lav. 

 

Kako su mediji ranije prenosili, ona je za porođaj izdvojila oko 7.000 evra, a kako se piše ona je baš ovu kliniku izabrala da bi imala usluge dolaska frizera, pedikira, manikira u bolničku sobu, a ono što joj je bilo važno jeste i soba za meditaciju. 

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ona živi na relaciji Beograd-Grac, ali je trudnoću vodila u Austriji. Porođaj u ovoj klinici košta 7.000 evra, a u cenu ulaze i troškovi frizera, manikir i soba za meditaciju sa vođenim treningom pre i posle porođaja. Izgled klinike je zapanjujući, poput onih iz filmova, pa je sasvim sigurno da će Maja uživati u prvim danima sa sinom — reko je ranije izvor, prenosi Blic. 

 

 

Podsetimo da je pevačica nedavno otkrila i zašto je baš sada odlučila da postane majka. 

 

Gradila sam karijeru, da sam se posvetila majčinstvu ne bih mogla napraviti to što sam napravila. Generalno ja sam ostvarila to što sam htela u životu. Pre par dana smo objavili i snimak koncerta u Areni. Sada se probudila ta želja da imam to nešto što je deo mene, to ne treba forsirati, već sačekati pravi momenat — rekla je Maja nedavno.

 

 

 

 

makonda-tracker