(foto)

Zajedno će otopiti i NAJTVRĐE srce: Prva (i neodoljiva) fotografija Maje Berović sa sinom Lavom

3

Par dana nakon što se pevačica Maja Berović porodila, pevačica je podelila na Instagramu najnežniji prizor iz porodilišta sa svojim dečakom.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Maja Berović se porodila pre nekoliko dana, a njen suprug Alen Dragosav i ona odmah su podelili sreću zbog dolaska svog prvog deteta na svet. Ona se porodila u Austriji, u Gracu, kao što je i najavljivala, a na svet je donela zdravog dečaka, kome su roditelji dali ime Lav.

 

 

Kako su mediji ranije prenosili, ona je za porođaj izdvojila oko 7.000 evra, a kako se piše ona je baš ovu kliniku izabrala da bi imala usluge dolaska frizera, pedikira, manikira u bolničku sobu, a ono što joj je bilo važno jeste i soba za meditaciju.

 

Ona živi na relaciji Beograd-Grac, ali je trudnoću vodila u Austriji. Porođaj u ovoj klinici košta 7.000 evra, a u cenu ulaze i troškovi frizera, manikir i soba za meditaciju sa vođenim treningom pre i posle porođaja. Izgled klinike je zapanjujući, poput onih iz filmova, pa je sasvim sigurno da će Maja uživati u prvim danima sa sinom — rekao je ranije izvor, prenosi Blic.

 

Maja je sada, po prvi put, objavila fotografiju sa bebom i podelila jedan njihov zajednički intimni momenat. Maja je nežno držala malenog Lava u naručju dok ga je dojila, a njen pogled pun ljubavi otkriva koliko joj prija nova životna uloga...

 

1 / 15 Foto: Instagram

 

Inače, Maja je tokom jednog gostovanja otkrila da već ima planove za život i školovanje dečaka, te da će mu dati ime koje se lako može izgovoriti u inostranstvu.

 

Ići će u školu i živeće u inostranstvu, tako da ćemo mu dati ime koje Nemci mogu da izgovore — ispričala je pevačica u "Amidži šouu".

 

Podsetimo, iako su često u Beogradu, gde imaju i nekretninu, Maja i Alen godinama unazad žive u Gracu. Pevačica je izabranikom održava skladan odnos više od deceniju, a ovako je govorila o ljubavi koju ništa ne može da poremeti.

 

Alen i ja nikada mi nismo imali trzavice. Više od decenije smo zajedno, te tačno znamo šta volimo, a šta ne volimo jedno kod drugog. U svakom odnosu postoje momenti kada postoje neka različita mišljenja, ali uvek se na kraju dogovorimo kako je najbolje da se nešto uradi. Nismo par koji se svađa, jer ne bismo mogli da opstanemo da smo stalno u nekim zategnutim odnosima ― rekla je za Pink.rs svojevremeno.

 

 

makonda-tracker