PREDIVNO

Najlepša PRAZNIČNA fotografija sa trudničkim stomakom: Maja Berović napravila pravu bajku u svom domu

1

Pevačica će se uskoro ostvariti u ulozi majke, a do tada koristi priliku da napraviti što više uspomena koje će biti pravo porodično blago.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Maja Berović uživa u trudničkim danima u svm toplom domu u Beogradu, gde je sa suprugom Alenom napravila pravu prazničnu bajku, a fotografija pored bajkovite jelke oduševila je publiku koja joj je poručila da dugo nisu videli tako lepu trudnicu.

 

 

Maja je poželela da dokumentuje najlepše momente u blagoslovenom stanju, a ova uspomena je joj zauvek ostati u sećanju, Ovaj Božić i Nova godina biće poslednja koju će proslaviti sami, jer uskoro stiže naslednik.

 

Ljubav za sve moje bebe ― napisala je kratko pored fotografije.

 

Za ovu priliku odabrala je kratku, bordo haljinicu od pliša koja je otkrivala deo stomaka i leđa, a valovita kosa i scenska šminka načinili su da Berovićeva blista.

 

Pevačica je u medijima ranije govorila o svom odnosu sa suprugom sa kojim više od decenije.

 

―  Alen i ja nikada mi nismo imali trzavice. Više od decenije smo zajedno, te tačno znamo šta volimo, a šta ne volimo jedno kod drugog. U svakom odnosu postoje momenti kada postoje neka različita mišljenja, ali uvek se na kraju dogovorimo kako je najbolje da se nešto uradi. Nismo par koji se svađa, jer ne bismo mogli da opstanemo da smo stalno u nekim zategnutim odnosima ―  rekla je za Pink.rs svojevremeno.

 

 

 

makonda-tracker