detalji koje niste znali

Porođaj u elitnoj klinici Maju Berović će koštati 7.000 evra? Pevačica će imati frizera, manikira i sobu za meditaciju?

1

Za nešto više od mesec dana pevačica će na svet doneti prvo dete, a time će biti ostvarenja i njena najveća želja.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Regionalna muzička zvezda Maja Berović uskoro ulazi u deveti mesec trudnoće, te čitava porodica ne može da dočeka da upozna dečaka, čije ime nisu hteli da otkriju, a spremno je otkako je saznala za trudnoću.

 

Pevačica živi na relaciji Beograd - Grac, s obzirom na to da njen suprug Alen ima svoj biznis u ovom gradu u Austriji, kao i međunarodno poslovanje.

 

Maja je svega nekoliko puta tokom blagoslovenog stanja u medijima govorila o detaljima i planovima za budućnost, a kako mediji prenose, trudnoću je vodila u jednoj luksuznoj klinici u Gracu, gde će se po svoj prilici odigrati i rođenje deteta, prenosi 24 sedam.

 

 

Kako se navodi u pitanju je porodilište u kojem kompletna usluga i porođaj košta 7.000 evra, a u paket ulozi i soba za meditaciju, mogućnost dolaska frizera, manikira, šminkera, ali za sada nije potvrđeno da će pevačica sve to i iskoristiti.

 

Berovićeva se ovim povodom nije oglašavala, ali je pre nekoliko meseci istakla da trudnoću ne vodi u našoj zemlji, kao i da naslednik neće nositi tradicionalno sprsko ime, jer planiraju život u Austriji.

 

Ići će u školu i živeće u inostranstvu, tako da ćemo mu dati ime koje Nemci mogu da izgovore — ispričala je pevačica u "Amidži šouu".

 

Pevačica želi da njen sin bude poliglota, da pohađa strane škole, te će se truditi da progovori i na srpskom i nemačkom jeziku.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker