video

Prvi ultrazvuk, otkrivanje pola, trudnički stomačić: Evo kako je u par minuta izgledala 2021. godina za Maju Berović

0

Pevačica je emotivnim snimkom oduševila publiku, te su mnogi i zaplakali od sreće.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Maja Berović 2021. godinu pamtiće po kao najlepšem saznanju da će se ostvariti u ulozi majke, a pored uspeha na privatnom planu uspela je da lansira i svoju liniju makeup proizvoda koji su oduševili dame širom regiona.

 

Početkom naredne godine na svet će doći dečak koji neće nositi tradicionalno ime, ali će biti kako je isticala patrijarhalno vaspitan. Maja nas neretko razneži fotografijama sa trudničkim stomačićem, a dan pred doček Nove godine napravila je kratak video koji je sadržao najznačajnije momente koji su obeležili prethodni period.

 

Zbogom 2021. Sreća je na putu ― napisala je pevačica kratko.

 

Pratioci su ostali zatečeni divnim uspomenama, a najjači utisak ostavio je poslednji ultrazvuk gde se bebica ubrzano kreće, kao i trenutak kada Maja i Alen saznaju pol.

 

Podsetimo, pevačica je izabranikom održava skladan odnos više od deceniju, a ovako je govorila o ljubavi koju ništa ne može da poremeti.

 

Alen i ja nikada mi nismo imali trzavice. Više od decenije smo zajedno, te tačno znamo šta volimo, a šta ne volimo jedno kod drugog. U svakom odnosu postoje momenti kada postoje neka različita mišljenja, ali uvek se na kraju dogovorimo kako je najbolje da se nešto uradi. Nismo par koji se svađa, jer ne bismo mogli da opstanemo da smo stalno u nekim zategnutim odnosima ― rekla je za Pink.rs svojevremeno.

 

 

makonda-tracker