BELA TORTA

Veselo u domu Teodosića na drugi dan Božića: Jelisavetin naslednik Bogdan proslavlja PRVI rođendan (FOTO)

0

Glumica je sa publikom podelila kakvu tortu je izabrala za ovu divnu priliku, a koleginice su odmah čestitale prvi rođendan.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Šarmantna glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić ima mnogo razloga za radost i slavlje, jer na drugi dan Božića njen sin Bogdan proslavlja prvi rođendan.

 

Jelisaveta i njen suprug Miloš žive na relaciji Beograd - Bolonja s obzirom na da je deo košarkaškog  kluba "Virtus", ali svaki slobodan trenutak koriste kako bi došli u našu prestonicu.

 

Ovaj par porodične momente veoma retko plasira javnosti, a kada su u pitanju ovako važni datumi, glumica sa pratiocima na Instagramu podeli samo delić atmosfere. 

 

Pored ručica svog nasledika Bogdana, publiku je oduševila i bela, rođendanska torta koja je imala figuru "delfina" i svećiću broja jedan. 

 

Jelisaveta preferira minimalizam, sofisticiranost i eleganciju, te u njenom domu preovlađuju pastelne boje, a kada je rođendanska dekoracija u pitanju u istom smeru razmišlja.

 

Ispod fotografija nizale su se čestitke njenih koleginica, a među prvima Bogdanu su poželele sve najlepše, Aleksandra Tomić - Đeđa, Tamara Dragičević, Milena Vasić, Nina Janković.

 

Podsetimo, Miloš i Jelisaveta u braku su od 2017. godine, a njihovo poznanstvo je bilo veoma neobično i simpatično, a kumovala je poznata dizajnerka Milica Opačič koja je bila zajednička prijateljica.

 

Milica je nju povela u Moskvu i rekla joj kako tamo mora da slika neke njene modele, a Jelisaveta treba da bude model. Tada je upoznala sa Teodosićem. Zvuči neverovatno, ali ljubav je odmah planula. Jelisaveta i Teo su se odmah zaljubili jedno u drugo. Nakon što se ona vratila u Beograd, Teodosić je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada, a ona, za razliku od svih njegovih prethodnih devojaka, nije jurila za njim. Njemu se to jako dopalo i ubrzo je rešio da je zaprosi — ispričao je izvor za Puls.

 

 

 

makonda-tracker