(FOTO)

STIGLA U BEOGRAD, PA ODMAH PRIVUKLA PAŽNJU: Street style izdanje Jelisavete Orašanin za opuštenu šetnju po Dorćolu

4

Popularna srpska glumica prošetala je Dorćolom i izmamila poglede svih

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Glumica Jelisaveta Orašanin na Instagramu je objavila fotografiju kojom se pokazala da je stigla u Beograd i da uživa u čarima srpske prestonice.

 

PROČITAJTE JOŠ ISPAVAJU ZAJEDNO, NEMA PODELE NA MAMINO I TATINO DETE: Jelisaveta Orašanin otkrila simpatične detalje o porodičnom životu

 

Ona, inače, sa porodicom živi u Italiji, a njen suprug, košarkaš Miloš Teodosić, ostao je tamo zbog obaveza. Jelisaveta je mama devojčice Petre i dečaka Bogdana, a njeno najnovije izdanje odmah je zapalo za oko pratiocima na Instagramu.

 

Uvek kežual obučena, Jelisaveta je obukla široku belu košulju uske pantalone, patike i ponela torbicu, koju je prebacila preko ramena. Street style izdanje ove mlade mame lako se može kopirati, a garantuje da ćete izgledati u isto vreme opušteno i trendi.

 

 

Ona je nedavno otkrila zanimljivosti iz porodičnog života:

 

Pošto smo sad trenutno u istoj sobi, ne spavamo uopšte. Deca jedno drugo bude, pa smo od 5 ujutru na na nogama. Ali lepo je sve to, to je i poenta roditeljstva za mene, da cela porodica bude na okupu. Nemamo podelu ko je mamino a ko tatino dete, ali, nekako, hteli mi to ili ne, ćerke su uvek tatine. Evo, sad imam sina ,pa ću sve da vratim — rekla je Jelisaveta u emisiji na K1 televiziji i otkrila da će ovog leta biti angažovana na snimanju dve serije, "Kamiondžuje" i "Ubice mog oca".

 

 

makonda-tracker