čestitke

Istog dana su rođene, a slavlje je upriličeno u MILANU: Jelisaveta Orašanin na divan dan pokazala najveću podršku ― MAMU

1

Poznata glumica je veoma vezana za svoju porodicu, te koristi svaki trenutak da budu zajedno, pa makar i van granica Srbije.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Šarmantna glumica Jelisaveta Orašanin juče je napunila 33 godine, a kao i svake godine imala dupli razlog za slavlje jer je njena majka rođena istog datuma.

 

Okružene porodicom i dečicom proslavile su rođendane, a jednu od slavljeničkih fotografija Jelisaveta je podelila putem svog Instagram profila.

 

Istog dana rođene. 13.11. Volim te, mama ― napisala je kratko glumica.

 

 

Predivne dame divan dan obeležile su u prestižnom restoranu "Paper Moon Giardino" u Milanu, s obzirom na to da Teodosići više od dve godine žive u Italiji.

 

Čestitke su pristizale sa svih strane, a jedne od prvih stigle su od glumičinih kolega Aleksandra Radojčića, Nine Janković, Danijele Štajnfeld, Gordana Kičića.

 

Jelisaveta je ponosna majka dvoje dece, ćerkice Petre i sina Bogdana, te se najsigurnije oseća kada se u njihovom domu nalazi i njena najveća podrška ― mama.

 

Podsetimo, glumica ima i rođenu sestru Milicu koja neodoljivo podseća na nju, te njih dve sve slobodno vreme provode zajedno, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

 

 

 

makonda-tracker