NJEGOVO PRVO SLAVLJE

KAO IZ MAŠTE: Zavirite na GALA proslavu PRVOG rođendana SINA Sofije Milošević i Luke Jovića (FOTO/VIDEO)

0

Mali Aleksej Jović, sin Sofije Milošević i Luke Jovića, napunio je godinu dana, a njegovi roditelji su to obeležili velikom proslavom!

foto: Instagram
foto: Instagram

Manekenka i dizajnerka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović na spektkularan način su proslavili prvi rođendan sina Alekseja. Ovaj poznati par odlučio je da prvi rođendansku žurku svog sina učine nezaboravnom, a detalji sa fotografija svedoče tome.

 

Proslavi su prisustvovali i poznate ličnosti, pa se tu našla i glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić, a nije moglo da prođe bez žive muzike!

 

1 / 7 Foto: Instagram Printscreen

 

Dekoracija je bila u nijansama zlatne, a pažnju je privukla i velika ljuljaška na kojoj se i ponosna mama ljuljala, pa sve to ovekovečila na Instagramu. Čini se da je mali Aleksej bio oduševljen konjem koji muje otac pokazao.

 

Kada si stigao, mom životu si dao posebno značenje Moja ljubav prema tebi ne može se opisati rečima, ti si moj celi svet, razlog da svaki dan budem nasmejana, da budem bolja osoba. Kada legnem pored tebe, moje srce je puno. Svakog dana sam zahvalna što te imam. Srećan ti prvi rođendan, moj sine — napisala je Sofija sinu na Instagramu.

 

 

 

makonda-tracker