PORODIČNE VREDNOSTI

Sada nam je jasno od koga je nasledila lepotu i posebnu harizmu: Upoznajte majku Milene Radulović (FOTO)

10

Glumica je veoma vezana za svoje najmilije, te su joj oni najbolj savetodavci i motivatori u svim životnim situacijama. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Darovita glumica Milena Radulović hrabro korača ka međunarodnim uspesima, a već nekoliko godina živi na relaciji Beograd - Moskva, a to joj ne pada teško, jer Rusiju doživaljava kao drugi dom, s obzirom na to da je prihvaćena kao mlada glumačka nada koja snima visokobudžetne filmove.

 

Dramskoj umetnici je porodica najveća podrška u vetar u leđa, te su odmalena verovali u njen uspeh i glumački prosperitet, jer je darovitost naslednica po očevoj liniji.

 

Majka Aleksandra Radulović je neprestano prati na svim putašestvijama i premijerama, te mnogi na prvi put pomisle da su sestre, s obzirom na to da je lepa brineta veoma mladolika.

 

Njih dve se neretko fotografišu na veoma interesantnim mestima, a emotivni momenti završe na društevnim mrežama. Često im se pridruži i glumičina mlađa sestra Anja koja završava studije u inostranstvu.

 

Na Milenu je porodica bila ponosna nakon uloge u hit ostvarenju "Toma", gde je ulogu zavodljive primorke odigrala fantastično. Nakon premijere je nastala i divna fotografija, a na njoj se vidi koliko podseća na majku Aleksandru.

 

Glumica je nedavno u jednom medijskom istupanju govorila i o svom temperamentu, s obzirom na to da je jedna nežna račica.

 

Ja sam neko ko jako lako sa ljudima komunicira, ko je jako otvoren. U svoj toj otvorenosti, te emocije čovek zakopa. Istina je da sam strašno emotivna. Vodolija sam u horoskopu, a u podznaku Rak. Rak je ogromna emocija. I kad gledam film, kad čitam film, rasplačem se i na lepo i na tužno. To je moja strana. Mada u životu ne pokazujem to tako hrabro. Ranije sam imala štit i bila sam vrlo zatvorena u tom smislu. Valjda iz nekog straha da vas ljudi ne povrede i ne saznaju kako se zaista osećate. Kako sam starija, shvatila sam da što čovek više pokazuje emocije, a ja ih imam napretek, da je čovek slobodniji i zreliji. Ako ste iskreni sami sa sobom, nije bitno ko o vama šta misli. Ko vas voli i ko treba da vas voli, voleće to i ceniti — kaže Milena za "Blic".

 

 

makonda-tracker