aksesoar koji voli ceo svet

Na njenoj ruci — torba koju obožava i Viktorija Bekam! Milena Radulović u superglam izdanju na premijeri "Zlatnog dečka"

12

Luksuzni aksesoar koji vole Hejli Biber, Viktorija Bekam, Rouzi Hantington sada ima i Milena Radulović — i ne može da ostane neprimećena!

foto: Milan Maričić/ATAImages
foto: Milan Maričić/ATAImages

Večeras je u Beogradu premijera filma "Zlatni dečko" okupila veliki broj slavnih imena glumačke javne scene. U pitanju je delo reditelja Ognjena Jankovića, koje prati priču o talentovanom fudbaleru Denisu Markoviću, a crvenim tepihom prodefilovali su, pored glumaca iz postave filme, njihove kolege koje su pružile veliku podršku.

 

Među njima se našla jedna od najpopularnijih mladih glumica trenutno, lepa Milena Radulović, koja je, kao i svakog puta, uspela da nas iznenadi svojim modnim odabirom. 

 

Glumica je za crveni tepih birala ne tako zimsko, ali zato veoma zanimljivo i šik izdanje! Milena je birala crnu slip haljinu sa seksepilnim čipkastim detaljima, ali ona se samo nazirala jer je preko nje nosila kardigan. Na nogama je imala neobične cipele s vrtoglavom potpeticom, a što se tiče dezena, odlučila se za animal print! Zapravo, ove cipele su veoma specifične, jer imaju otvorene prste i trakice koje se vezuju sa prednje strane, dok bi iz profila delovale kao niske čizmice.

 

1 / 9 Foto: Milan Maričić/ATAImages


Uz ovakvu kombinaciju Mileni je fantastično "legla" čuvena Cassette torba, brenda Bottega Veneta. "Isprepletana" torba sa metalnom kopčom u obliku trougla već dugo je pravi modni hit, a to je jedina torba koju je čuvena Poš Spajs Viktorija Bekam nosila nekoliko dana u nizu! Ni cena joj nije mala — košta čak 3500 dolara.

 

Ovo nije prvi put da Milenu viđamo sa ovom tašnicom, jer ju je rado nosila i ovog leta u Moskvi.

 

 

makonda-tracker