zajedno s porodicom svog momka

Svoju ljubav VIŠE NE KRIJU: Lepa voditeljka glavna podrška Đorđu Đokoviću u odbrani Novaka

3

Dok porodica Đoković ne krije nezadovoljstvo nemilom situacijom u kojoj se Novak Đoković, jedan od najboljih sportista sveta, nedavno našao, njegov najmlađi brat mu pomaže, ali i uživa u svojoj ljubavnoj vezi s lepom voditeljkom

foto: Milan Maričić/ATAImages
foto: Milan Maričić/ATAImages

Nakon što je najbolji teniser sveta Novak Đoković doživeo više nego neprijatnu situaciju u Melburnu, kada mu je poništena viza, odveden na saslušanje, te potom bio prebačen u "pritvorenički smeštaj " u hotelu "Park" u istom gradu, gotovo da ne postoji osoba koja nije čula za ovaj događaj, čiji ishod još uvek nije rešen i poznat.

 

Porodica Đoković, kao, uostalom, ni ostatak sveta, ne miruje zbog ovakvog razvoja situacije, kakvu verovatno niko nije očekivao kada se teniser uputio u Australiju, te već nekoliko dana u Beogradu organizuju protestne skupove u Novakovu odbranu.

 

Noletov otac Srđan Đoković najavio je i treći dan protesta ispred Skupštine u Beogradu, što su Đokovići i održali, a osim njega, tu su i Dijana Đoković, kao i Novakov najmlađi brat Đorđe i njegova devojka, voditeljka Saška Veselinov.

 

1 / 5 Foto: Milan Maričić/ATAImages

 

Đorđe i Saška mesecima su krili svoju vezu, ali kada je informacija o njima isplivala u javnost, čini se da su rešili da pokažu kako se ne razdvajaju! Saška je Đokovićima velika podrška u javnoj odbrani Novaka, a s obzirom da se na fotografijama može videti i u društvu Dijane i Srđana, deluje da se sa roditeljima svog momka dobro slaže.

 

Saška Veselinov, Đorđe Đoković
foto: Milan Maričić/ATAImages

Nedavno su se pojavile i njene fotografije sa Đorđevim bratom Markom, pa nema sumnje da se odlično uklopila u porodicu, koja trenutno jedino iščekuje pozitivan ishod nemile situacije u koju je Nole upleten...

 

 

makonda-tracker