rasprava se nastavlja

Ne krije svoje mišljenje: Komentar Venus Vilijams o Novaku napravio buru na Tviteru

1

Slavna teniserka Venus Vilijams odlučila je da jasno izrazi svoj stav o drami koju je proteklih dana proživeo srpski teniser i kaže za koga će navijati na predstojećem Australijan openu

foto: TIMOTHY CLARY / AFP / Profimedia, Antonio Ahel/ATA Images
foto: TIMOTHY CLARY / AFP / Profimedia, Antonio Ahel/ATA Images

Slučaj Novaka Đokovića, koji je zadržan u imigracionom pritvoru u Australiji nekoliko dana i koji je prošao kroz sedmočasovno suđenje kako bi mu bilo odobreno da uđe na teritoriju ove zemlje, nikoga nije ostavio ravnodušnim.

 

Strasti se ne smiruju, komentari nižu, rasprave razbuktavaju, a jednu od njih pokrenula je i američka teniserka Venus Vilijams, osvajačica 49 titula u singlu i 22 titule u dublu tokom duge i bogate karijere, inače sestra jedne od najboljih teniserki u istoriji Serene Vilijams.

 

Naime, Venus je pored Novakove objave na Instagramu nakon odluke suda da mu se dozvoli boravak u Australiji napisala jasno:


Osvoji sve!

 

Novak Đoković
foto: Instagram

Ovaj njen komentar privukao je mnogo pažnje svetske javnosti, pa su na društvenoj mreži Tviter mnogi izrazili svoje mišljenje.


"Venus Vilijams je upravo Novaku Đokoviću prokomentarisala: 'Osvoji sve" na Instagramu i meni su pošle suze", "Ako se ja pitam, i da ništa više ne osvoji, on je već legenda", "Bravo, Venus, tako se pokazuje kolegijalnost"... neki su od komentara onih kojima se dopao potez Vilijamsove. Međutim, nije malo ni onih koje je teniserka naljutila, pa se nižu komentari "Nije valjda i ona antivakser", "Više je ne poštujem ni najmanje", "Venus... ko?".

 

 

makonda-tracker