duhovito

Primećujete li i vi sličnost? Novu snaju Đokovića i Jelenu upoređuju sa Megan i Kejt

3

Tv lice Saška Veselinov proteklih nedelja je velika podrška porodici Đoković, a svojim objavama jasno iznosti stav o slučaju koji je uzdrmao svet sporta.

 

foto: Milan Maričić/ATAImages
foto: Milan Maričić/ATAImages

Voditeljka Aleksandra Saška Veselinov  nedavno je podelia sa publikom da je u vezi sa bratom Novaka Đokovića - Đorđem, a u ovim najtežim momentima kada je situacija sa najboljim teniserom sveta neizvesna, kao i njegov povratak iz Australije, sve vreme je uz njih.

 

Saška je pre nekoliko dana podelila šaljivu objavu u kojoj su Jelenu Đoković i nju  uporedili sa članicama kraljevske porodice, tačnije sa Megan Markl i Kejt Midlton. Jelena je poput Kejt, a ona poput Megan.

 

Ova konastatacija pratilaca joj se veoma dopala, te nije imala ništa protiv ovakvih poređenja.

 

Mlada nada tv novinarstva pre nedavno se osvrnula i na nemile scene koje Novak Đoković doživljava u Australiji.

 

Mnogo mi je žao što se ovo desilo Novaku. On je trenutno svetski heroj i njegova bitka je u vezi sa slobodom, ljudskim pravima koja pokušavaju da mu oduzmu. On je čovek koji misli svojom glavom. Mi smo išli zajedno svi u Marbelju za novogodišnje praznike i svakodnevno smo pratili njegove treninge ―  rekla je  Saška medijima i dodala

 

Osim što je veliki profesionalac u poslu, on je divan otac. Koliko je posvećen na terenu, tako je i kod kuće kada je sa svojom ženom, decom, porodicom. Oni su pokušali da pokvare njegov ritam. Nekoliko dana je živeo u nehumanim uslovima, ne hrani se po svom meniju. On je alegričan na gluten, zna koliko mu to donosi zdravstvenih problema, nije imao uslove za treniranje, a znamo koliko je to njemu značajno.

 

 

 

 

 

makonda-tracker