uživaju u zajedničkom životu

Čeka ih mnogo lepih trenutaka: Devojka Đorđa Đokovića otkrila da li Novak postaje stric

3

Otkako je javnost saznala da je lepa voditeljka u vezi s najmlađim Đokovićem, ne prestaje interesovanje za njihovu vezu

foto: Milan Maričić/ATAImages
foto: Milan Maričić/ATAImages

Domaći mediji pisali su nedavno da su voditeljka Saška Veselinov i Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka Đokovića, u vezi, a oni su potvrdili da žive zajedno.


Iako se spekulisalo da bi oni mogli da ozvaniče vezu, Saška i Đorđe još uvek nemaju to u planu i uživaju u svojoj ljubavi, a sada je voditeljka otkrila da će u njihov dom uskoro stići novi član — ali to nije novi Đoković. Par, naime, ima nameru da kupi novog kućnog ljubimca.


Medijima bih poručila da nisam trudna, već planiramo da kupimo psa. Hvala — napisala je voditeljka pre nekoliko dana na Instagramu.

 

1 / 4 Foto: Milan Maričić/ATAImages


Saška je, inače, velika ljubiteljka životinja, a trenutno u njihovom domu živi jedan papagaj.


Moj papagaj Pipi ove godine puni 19 godina. Otkad znam za sebe, znam i za njega. Za Pipija uvek kažem da je član porodice, ali istina je da i više od toga — otkrila je voditeljka.

 

Saška Veselinov
foto: Instagram

Saška je, inače, bila među onima koji su najvatrenije podržavali Novaka tokom njegove drame zbog boravka u imigracionom pritvoru u Australiji. S porodicom Đoković je prisustvovala prostestu u znak podrške našem teniseru, a na Instagramu je podelila nekoliko emotivnih fotografija.


"Oprosti im Bože, ne znaju šta rade" — započela je ona citatom iz Biblije. — I pre nego što sam upoznala sadašnjeg dečka i njegovu porodicu, u mojoj kući je Novak Djoković bio član porodice. Njegova borba na teniskom terenu se nije propuštala. Upornost, volja i želja da postane broj jedan je mnoge od nas inspirisala da istrajemo u onome što radimo, u sportu, školi, u čitavom životu. Novak je bio naš uzor tokom odrastanja. Pregršt podrške iz raznih krajeva sveta stiglo je upravo u ime pravde, za Novaka, najboljeg tenisera sveta.

 


 

makonda-tracker