porodične vrednosti

Istinsku darovitost i izražajnost na sceni nasledila je od RODITELJA: Uspomene Ive Štrljić sećaju na neka lepša vremena

1

Glumica neretko putem svog Instagram profila deli dirljive fotografije sa porodicom.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Istaknuta glumica Iva Štrljić od darovitih roditelja Milana i Slavice Štrljić nasledila je posebnu harizmu, talenat za umetnost i scenski pokret, a posebno zadovoljstvo i ispunjenost oseća kada svoje misli pretoči u vanvremenske stihove.

 

Ivina majka jedna je od najuspešnijih balerina sa ovih prostora, radni vek provela je kao članica Pozorišta na Terazijama, a prošlog oktobra dobila je Zlatnu značku za dugogodišnji doprinos razvijanju kulturnih delatnosti, a ovu divnu vest podelila je i ponosna glumica na svom Instagram profilu.

 

Specifične crte lice, gipko telo i držanje Iva je nasledila od majke Slavice, a kada je posmatramo na velikom platu i televiziji osmehom i mističnim pogledom veoma podseća na oca Milana iz mlađih dana.

 

Glumica je putem društevnih mreža podelila i porodičnu uspomenu koja za nju predstavlja neizbrisiv trag u vremenu, a ovim rečima opisala je njihovu tadašnju sreću i bezbrižnost.

 

Moji roditelji. Njihova mladost. Jedna porodica u svojoj cistoj, najsnaznoj fazi. Spremna da se raduje, putuje, zgrce uspehe, slavi, ode na nedeljni rucak, da se smeje bas ovako kao na klupi na Kalisu pred fotoreporterom nekih starih novina, jednom davno. Ima toliko toga lepog i dirljivog na ovoj fotografiji. ― istakla je između ostalo Štrljićeva.

 

Iva je postala jedna od voljenijih glumica mlađe generacije, a Milana Štrljiča publika pamti po ostvarenjima "Bal na vodi", "Sinovi", "Zalazak sunca", "Groznica ljubavi", "Pazi šta radiš", "Opasni trag".

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker