nešto otkriva, nešto skriva

Dete NEĆE nositi srpsko ime: Maja Berović otkrila POL bebe, ali i već isplanirane detalje o budućnosti

2

Popularna pevačica Maja Berović uživa u blagoslovenom stanju, a dok bebino ime za sada želi da sakrije — neke detalje je i te kako otvoreno otkrila

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Maja Berović je nedavno podelila sa javnošću divne vesti da je u drugom stanju, što je mnoge obradovalo, a pevačica nije otkrivala ništa sve dok nije bila u poodmakloj trudnoći.

 

 

Maja i njen suprug Alen Dragosav će se u narednoj godini ostvariti kao roditelji dečaka! Iako nije želela da otkrije ime koje su odabrali za naslednika, Maja je prilikom poslednjeg gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji rekla da on svakako neće nositi srpsko ime.

 

Ići će u školu i živeće u inostranstvu, tako da ćemo mu dati ime koje Nemci mogu da izgovore — ispričala je pevačica u "Amidži šouu".

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Podsetimo, iako su često u Beogradu, gde i nekretninu, Maja i Alen godinama unazad žive u Gracu. Kako pišu mediji, upravo u ovom austrijskom gradu, na jednoj tamošnjoj prestižnoj klinici, Berovićeva planira da se porodi.

 

Dečak će svakako naučiti srpski jezik i dolaziće često u našu zemlju, što je ovom paru izuzetno bitno, ali na donošenje odluke da njihov naslednik živi i odrasta u Gracu, pri čemu će perfektno savladati nemački jezik, uticale su prednosti tamošnjeg obrazovnog sistema, kao i kasnije veće mogućnosti zaposlenja, piše Puls.

 

 

 

makonda-tracker