blista!

Providna haljina, ruka nežno položena na stomak: Maja Berović podelila predivne trudničke fotografije

5

Poznata pevačica nedavno je potvrdila glasine da je u drugom stanju, a sada je prestavila još jedan delić editorijala koji je snimila kako bi ovekovečila svoje iščekivanje bebe

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Maja Berović uskoro će doneti na svet prvo dete.


Uvek nasmejana pevačica dugo nije komentarisala navode medija da je u drugom stanju, ali je nedavno rešila da potvrdi da čeka bebu interesantnom fotografijom koja je mnoge podsetila na izdanje u kojem je Bijonse trudna nastupila na dodeli Gremija 2017.


Neizmerno sam srećna i blagoslovena što ću na svet doneti jedan novi život! Hvala svim prijateljima i saradnicima koji su me prethodnih meseci u svim fazama čuvali i pazili, sa sve ciljem da celokupnu sezonu iznesem maksimalno profesionalno kao što ste i navikli od mene. I sada, nakon fenomenalnih meseci provedenih sa vama u ovom suludom vremenu koje nas okružuje, moj slatki odmor konačno može da počne ― napisala je između ostalog pevačica i u šali najavila dolazak "Mame Bebović".

 


Nekoliko dana kasnije, Maja je pokazala da to nije jedini snimak kojim je rešila da ovekoveči ovaj deo trudnoće. Ona je podelila dve fotografije za koje je pozirala u providnoj haljini dugih rukava, dok je u prvom planu njen trudnički stomačić.

 


Hvala puno svima na divnim porukama i čestitkama. Sve vas volim i grlim ― napisala je Maja.


Maja je, inače, već pet godina u braku s Alenom, s kojim je u ljubavi od tinejdžerskih dana. Svoju ljubav krunisali su 2016. godine na grčkom ostrvu Rodos, a ona često ističe da je suprug njena najveća podrška.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe ― ispričala je Maja jednom prilikom. ― On je moja najveća podrška i producent je svega ovoga. Usmereni smo jedno na drugo i zajedno osmišljavamo sve. I kad je vizuelni identitet u pitanju, moram da priznam da je on moj najveći kritičar.

 

 

makonda-tracker