odmeren stil

Decentno i za SVAKU elegantnu priliku: Crno odelo Jelene Tomašević kakvo bi rado ponela i Eva Longorija

2

Lepa pevačica Jelena Tomašević ima interesantan predlog za elegantan zimski stajling

foto: ATAImages
foto: ATAImages

Jelena Tomašević ne važi samo za jedan od najboljih pop-vokala na ovim prostorima, ona uvek ima predlog za odmeren i damski stil. Pevačica se pojavila na konferenciji za novinare povodom njenog predstojećeg solističkog koncerta, a svojom pojavom očitala je pravu modnu lekciju.

 

 

Supruga Ivana Bosiljčića za ovu priliku odabrala je decentno crno odelo — crni sako sa interesantnim srebrnim detaljima i crne pantalone širih nogavica. Crna odela uvek su dobar izbor, bilo da ste u tridesetim, četrdesetim, pedesetim, šezdesetim godinama... Garantuju utisak elegancije i odličan su izbor kako za poslovne prilike, tako i za različite vrste proslava, posebno kada imaju simpatične detalje — što je slučaj s Jeleninim modelom. I poznate ličnosti, poput Eve Longorijeobožavaju da nose crna odela. Idealno je kad ispod njih nemate ništa, jer se tako postiže još moćniji utisak.

 

Inače je crna garderoba odličan izbor jer vizuelno sužava figuru, a s ravno ispeglanom kosom i neutralnom šminkom, Jelena je izgledala kao milion dolara u svoj svojoj suptilnosti!

 

1 / 5 Foto: ATAImages

 

 

makonda-tracker