borili su se

"Više od 6 meseci pod temperaturom i strašnim bolovima": Jelena i Dejan Tomašević o teškoj bolesti koja ih je zatekla

5

Bračni par sa publikom je podelio sa kojim zdravstvenim problemima se suočila Jelena, ali i kako izgledaju današnje navike u njihovom domu.

foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/RTS ORDINACIJA - ZVANIČNI KANAL
foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/RTS ORDINACIJA - ZVANIČNI KANAL

Poznati par Jelena i Dejan Tomašević uživaju u ljubavi već dve decenije, a kroz sve životne nedaće prošli su zajedničkim snagama, naročito kada su saznali da Jelena ima autoimunu bolest - lupus sa kojim se bori godinama.

 

Kako je izgledala ova borba, a nakon toga i navike porodice Tomašević, podelili su sa pulikom.

 

Prvo nam je to saznanje bilo šokantno jer nismo znali da ta bolest postoji. Prvi put sam čula za lupus kad sam ga dobila, ali sve je lakše kad imate podršku, kad neko čvrsto stoji na zemlji, a vi možete na njega da se naslonite. Velika podrška su mi bila i deca, Matija je bio beba, ali sve što nisam ja mogla, Dejan je uvek bio tu da okupa ili nahrani bebu, i to mi je u tim trenucima bila velika pomoć —  rekla je Jelena, dok se Dejan trudio da joj pomogne koliko je to u njegovoj moći.

 

Ona je skromna. Svojski se trudila da mi tu bolest ne primetimo. Vrlo često mi nismo ni osećali kroz šta prolazi. Zato mi se čini da nismo bili svesni kroz kakve pratnje prolazi - rekao je Tomašević u emisiji "TV lica kao sav normalan svet" i dodao kako izgledaju njihove porodične navike.

 

Mi već 10 godina ne jedemo meso, deca jedu, ali vodimo računa da to bude kvalitetno meso. U kući će se uvek naći domaća pljeskavica, ako treba da se pojede, a ne meso iz supermarketa. Pijemo prirodne sokove koje Jelena sprema i oni mi, pošto sam gurman, pomažu da uspostavim balans u telu. Mislim da će uz ove navike i pravilnu ishranu i našoj deci život biti na višem nivou — istakao je Tomašević tada.

 

Slađana i Dejan Tomašević
foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/RTS ORDINACIJA - ZVANIČNI KANAL

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker