saznajemo

Oglasilo se Tužilaštvo posle izveštaja policije: Ovo je naredni korak u slučaju Karleuša-Tošić

9

Pevačica je bivšeg fudbalera, odnosno svog supruga, prijavila za nasilje u porodici na Božić kada je njemu prvobitno izrečeno 48 sati zabrane prilaska njoj, a nakon toga i produženo...

foto: Ana Paunković, Zorana Jevtić
foto: Ana Paunković, Zorana Jevtić

Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu stigao je izveštaj policije o incidentu koji se na Božić dogodio u kući Jelene Karleuše i Duška Tošića.

Prema saznanjima Kurira, poznat je sledeći potez institucija u slučaju porodičnog nasilja. 

 

- Nakon sto je Prvom osnovnom tužilastvu u Beogradu dostavljen izveštaj policije u vezi Jelene Karleuše i Duška Tošića tužilaštvo će izvršiti i dodatne provere preko centra za socijalni rad - potvrđeno je za Kurir.

 

Podsetimo, prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nedavno je predložilo da se bivšem fudbaleru produži zabrana prilaska pevačici Jeleni Karleuši koja ga je na Božić prijavila za nasilje u porodici. 

 

Tošić se na društvenoj mreži Instagram oglasio na temu slučaja vazanog za porodčno nasilje za koje je prijavljen. 

 

- Ljudi koji poznaju mene znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde god bio i šta god radio. Zato bih hteo da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da vetar protiv mene prođe - deo je Tošićeve izjave.

 

 

makonda-tracker