(FOTO)

Marka Đokovića verovatno NEĆETE prepoznati: Nova devojka Đorđa Đokovića podelila simpatične fotografije iz Marbelje

1

Vest da se Đorđe Đoković zabavlja s atraktivnom voditeljkom mnoge je iznenadila, jer su deset meseci uspevali da sakriju privatnost, a najnovije fotografije prikazuju da je Saška uspela da se fino uklopi s ostatkom porodice Đoković.

foto: Instagram
foto: Instagram

Đorđe Đoković, najmlađi sin Srđana i Dijane, kao i rođeni brat najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovićauplovio je u emotivnu vezu sa lepom voditeljkom Saškom Veselinov.

 

Kako pišu domaći mediji, par je zajedno deset meseci, čak i žive zajedno, a 2022. godinu dočekali su zajedno u Marbelji. Za njih dvoje saznalo se tek nedavno, i to kada je isplivala informacija da su započeli zajednički život pre tri meseca, kao i da se odlično slažu.

 

 

Saška je delila fotografije iz Marbelje, a na jednoj od njih mogli smo da vidimo i Marka Đokovića! Marko je prilično neprepoznatljiv, a vidi se da sada ima dugačku kosu.

 

Saška Veselinov
foto: Instagram

Inače, lepa Saška radi kao voditeljka, ali ona je postala prepoznatljiva široj javnosti kada je 2017. godine izabrana za prvu pratilju Mis YU takmičenja. Sa Đorđem ju je spojio — sport.

 

Najviše ih je zbližio posao. Saška je radila kao voditelj zabavnog programa, ali uvek se interesovala za sport, i to ih je najviše spojilo. Jako kratko su se družili, brzo su ušli u vezu. Već 10 meseci su zajedno, videli su da sjajno funkcionišu, pa su pre tri meseca odlučili da otpočnu zajednički život — ispričao je izvor za "Alo".

 

 

makonda-tracker