manekenka, javno lice, misica...

Šuška se da već i žive zajedno: Ova voditeljka je NOVA devojka Đorđa Đokovića?

1

Iako Đorđe Đoković ne eksponira svoj privatni život, mediji pišu o tome kako je popularna lepotica ipak osvojila njegovo srce

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Najmlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković, ima novu devojku, prenose srpski mediji. Nakon što su ga povezivali sa Teodorom Džehverović, mediji sada pišu o novoj devojci koja ga je osvojila nakon raskida duge veze s Tijanom Ralić.

 

Navodno, najmlađeg od trojice braće Đoković osvojila je Saška Veselinov, voditeljka i nekadašnja prva pratilja Mis YU takmičenja. Kako se navodi, Đorđe i Saška su u vezi 10 meseci, a žive zajedno od pre tri meseca.

 

 

Saška i Đorđe se poznaju već neko vreme, ali nikada nisu bili bliski. Kreću se u sličnom društvu, zbog čega su se viđali na raznim slavljima. Fizički su se dopadali jedno drugom, ali nisu imali prilike da se dobro upoznaju, tako da je sve ostajalo na površnom poznanstvu — prenosi reči svog izvora ''Alo''.

 

 

Kako navodi izvor pomenutog medija, Sašku i Đorđa zbližio je posao, a ona se odlično uklopila u porodicu Đoković.

 

 

Najviše ih je zbližio posao. Saška je radila kao voditelj zabavnog programa, ali uvek se interesovala za sport, i to ih je najviše spojilo. Jako kratko su se družili, brzo su ušli u vezu. Već 10 meseci su zajedno, videli su da sjajno funkcionišu, pa su pre tri meseca odlučili da otpočnu zajednički život — ispričao je izvor ovog dnevnog lista.

 

 

makonda-tracker