zaboravljene ljubavi

Ipak nije potrajalo: Jelena Đoković i Hristina Popović ljubile — istog sportistu

1

Budući da su zajedno godinama, malo je poznato da Novak i Jelena Đoković zapravo nisu jedno drugom prvi emotivni partneri, a interesantno je da je Jelenin bivši dečko godinama kasnije uplovio u vezu s našom poznatom glumicom

foto: Antonio Ahel/ATA Images, Nemanja Nikolić
foto: Antonio Ahel/ATA Images, Nemanja Nikolić

Najbolji teniser planete Novak Đoković i Jelena Đoković u braku su sedam godina, a zajedno su već 15, još od svojih tinejdžerskih dana. Međutim, kao i svi mladi, oni su se zaljubljivali i pre nego što su se upoznali i jedno u drugom pronašli ljubav za ceo život, a dok je Novak bio u vezi s Lidijom Popović, Jelena je bila s teniserom Ivanom Bjelicom Giletom.


Kako je pisao Story, budući da su bili vrlo mladi, ove veze nisu potrajale, a nakon raskida Novak i Jelena su započeli svoju ljubavnu bajku koja i dalje traje i koja je krunisana brakom i decom Stefanom i Tarom.

 

1 / 6 Foto: M.M./ATAImages


Međutim, interesantno je da Jelena nije jedina poznata lepotica koju je šarmirao Ivan Bjelica — on je pre izvesnog vremena bio u ljubavi s glumicom Hristinom Popović.

 

1 / 4 Foto: Dragana Udovičić

 

Međutim, 2018. godine mediji su javili da se par rastao, i to nakon što je Hristina obrisala sve zajedničke fotografije s Instagrama i istakla citat Žan-Lika Godara:


Oduvek sam smatrao da će se muž i žena koji ne vole iste filmove na kraju razvesti.


Glumica je poručila i:


Da bi jedan odnos opstao, važna su zajednička interesovanja, kao i vrednosti kojima se kroz život vodimo. Ali ja sam duduk po tom pitanju. Očigledno slabo kapiram sve na tu temu.


Sredinom ove godine spekulisalo se da su se pomirili, što nije potvrđeno.

 

 

makonda-tracker