(video)

JK kod Skupštine — a on? Evo gde je i u čijem društvu Duško Tošić dočekao 2022. godinu

0

O nastupu Jelene Karleuše ispred Skupštine pisalo se i pre mesec dana, piše se i sada kada smo ušli u 2022. godinu, ali mnoge je sve to vreme interesovalo gde će njen suprug Duško Tošić provesti novogodišnju noć

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Nakon što je Jelena Karleuša, uz koleginice Mariju Šerifović i Saru Jo, održala spektakularan koncert ispred beogradske Skupštine i sa desetinama hiljada građana ušla u 2022. godinu, mnogi su se pitali da li je sa njom bio i njen suprug Duško Tošić, s kojim ima ćerke Atinu i Niku.

 

 

Nekadašnji fudbaler i sadašnji fudbalski menadžer, zapravo, 2022. godinu jeste dočekao na beogradskim ulicama, ali nije najjasnije gde tačno je proveo svoju novogodišnju noć.

 

On je na društvenim mrežama podelio snimak kako se sa ćerkama Atinom i Nikom, kao i njihovim drugaricama, veseli uz ulične trubače. Tradicionalno, pevao se "Đurđevdan", a nije izostalo ni kolo!

 

 

 

Nedavno je Jelena rekla da, pošto je Duško okončao fudbalsku karijeru i posvetio se menadžerskom poslu, neće biti razloga da ne isprati iz publike njen nastup ispred Skupštine u Beogradu.

 

Ne vidim zašto Duško ne bi bio tu, on je sada završio karijeru i ima sve vreme ovog sveta da bude uz njih ispred Skupštine — istakla je tada Karleuša.

 

 

 

makonda-tracker