(foto)

Za početak srećne godine nosi se — CRVENO: Jelena Karleuša ni u 2022. ne može bez čizama svog omiljenog modnog brenda

0

I za prvi dan 2022. godine Jelena Karleuša birala je — Versaće!

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Doček nove 2022. godine u Beogradzu obeležen je, između ostalog, nastupima pevačica Jelene Karleuše, Marije Šerfiović i Sare Jovanović. Poslednja je nastupala popularna JK, koja je promenila nekoliko ekstravagantnih kostima i, kako to obično bude kad je ona u pitanju, pokazala šta znači kreativnost u scenografiji i planiranju muzičke tačke.

 

 

Ona je nastupila i za reprizu Nove godine u jednom beogradskom klubu, gde je ponela još jedan neobičan scenski autfit. Karleuša je pevala skroz obučena u crveno, a dok je centar njene kombinacije činio provokativan kostim, još veću pažnju privukle su njene interesantne party čizme.

 

JK je ponela crvene čizme sa plavim i zlatnim motivima, koje potpisuje njen najomiljeniji modni brend — Versaće. Jelena nam je već pokazivala svoju luksuznu odeću i obuću s potpisom Versaćea, a kako je dobro poznato da ih obožava, ne čudi i što je prvi dan 2022. godine provela u modelu ove italijanske modne kuće. 

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Kako se veruje, nošenje crvene odeće, obuće i aksesoara privlači sreću, a JK je svoj party autfit uklopila uz crvenu bundicu. Sudeći po tome, za nju nema zime!

 

 

makonda-tracker