da li vam se dopada?

Crveni, zlatni ili snežni kostim? Jelena Karleuša ispred Skupštine zablistala u poslednjim minutima 2021. godine

17

Pevačica je zajedno sa koleginicama Sarom Jo i Marijom Šerifović priredila nezaboravni doček 2022. godine i tom prilikom publiku oduševila svojim odevnim kombinacijama.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Na dočeku Nove godine ispred Narodne skupštine upriličen je program građanima Srbije, gde su nastupile tri pevačice Sara Jo, Marija Šerifović i Jelena Karleuša

 

Svaka od njih je imala svoj blok pesama te je u zavisnosti od numera koje su izabrale da predstave publici menjana scenografija i kostimi. 

 

 

Poslednja je nastupila Jelena Karleuša koja je u tri bloka pesama imala 3 različita koncepta te je promeniča rane kostime koji su izazvali oduševljenje kod publike. 

 

Svoj nastup je otvorila u bež kostimu sa belim detaljima i dodacima koji su podsećali na ledenice, kasnije je na sve to obukla i beli ogrtač te je potpuno prenela "snežnu" atmosferu. Ono šta je sigurno, jeste da je Jelena potvrdila svoje obećanje da će na početku nastupa biti potpuno gola, a skroz obučena kako je kazala medijima početkom decembra. 

 

Nakon toga se presvukla u crveni kostim koji je bio sjajan, a u jednom delu je takođe obukla kratku budicu u boji njene garderobe. 

 

Zatim je u 3 bloku obukla zlatni triko zajedno sa jedim interesantnim detaljem na glavi koji je imao peruške. Pred kraj nastupa obukla je i zlatni ogrtač koji je doneo pravu disko i novogodišnju atmosferu. 

 

Da li se vama dopadaju njeni kostimi?

 

1 / 11 Foto: Antonio Anhel/ATA images

 

 

makonda-tracker