ne skida osmeh

Stiže i na posao i na zaslužen odmor: Duško Tošić pokazao s kim UŽIVA u čarima Milana

3

Fudbaler Duško Tošić još uvek nije zvanično okačio kopačke o klin, ali je započeo novu karijeru, a upućeni tvrde da se u njoj sjajno snalazi. Zbog prirode svog novog posla, poznati sportista često putuje, a juče je svojim pratiocima otkrio da se boravi u Italiji

foto: Instagram
foto: Instagram

Fudbaler Duško Tošić odličan je na terenu, a pokazao se kao fantastičan i van terena ― kao fudbalski menadžer. Kako su početkom septembra pisali domaći mediji, poznati sportista i suprug Jelene Karleuše se otisnuo u menadžerske vode i već posredovao u transferima Rišaira Živkovića i Miralema Pjanića.


Duško nije otkrio čime se bavi ovih dana, ali je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavio fotografije na kojima vidimo da je boravio u Parizu, nakon čega je produžio u Milano. On je prisustvovao jednoj utakmici u ovom gradu, a iskoristio je priliku da se vidi i s prijateljima i kolegama, pa je tako podelio fotografije na kojima ga vidimo s bivšim kapitenom srpske fudbalske reprezentacije Branislavom Banetom Ivanovićem i s trenerom i nekadašnjim fudbalerom Đovanijem van Bronkhortsom.

 

1 / 3 Foto: Instagram


Duško je pozirao i kao maneken, savršeno stilizovan za šetnju jednom od modnih prestonica, a u opisu jedne od fotografija je napisao:


Jednog dana u Milanu.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

 

 

makonda-tracker