čista magija

Uz srebrnu mini-haljinu — ne može bolje! Cecin kaput od 5.750 dolara savršen je za svaku priliku

6

Poznato je da folk zvezda ne štedi kada je moda u pitanju i njen garderober prepun je komada s potpisom najprestižnijih modnih kuća, a takav je i luksuzni sivi kaput u kom smo je videli tokom vikenda za nama

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Kako se bliži Nova godina, televizije nam pripremaju program za doček, a u tradicionalnoj novogodišnjoj emisiji Grand produkcije pojaviće se, između ostalih, i Svetlana Ceca Ražnatović, kao jedna od najvećih zvezda.


Popularna pevačica na snimanju nije uspela da umakne paparacima, pa je ona fotografisana na sceni među svojim kolegama, zahvaljujući čemu smo već imali priliku da vidimo njen modni odabir za ovu priliku. U pitanju je srebrna mini-haljina dugih rukava koja naglašava ramena i krasi je blago plisirani donji deo, a zbog dubokom V-izreza u prvom planu su grudi. Ceca je uz to ponela srebrne svetlucave salonke, dok je kosu podigla u punđu, pa su do izražaja došle viseće minđuše.


Međutim, na nas je još veći utisak ostavio komad koji je skrivao ovu haljinu od pogleda kada je pevačica tek stigla — skupoceni kaput koji predstavlja savršen spoj jednostavni i luksuza!

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Ceca je, naime, pri ulasku u studio uslikana u svetlosivom kaputu brenda Louis Vuitton, čija cena iznosi čak 5.750 dolara, sudeći po sajtu ove kuće. Ovaj komad ima dva lica — jedno bez detalja i jedno s prepoznatljivim monogramima, zatim duboke revere koji u predelu ramena prelaze u kapuljaču, a struk se naglašava uz pomoć kaiša s imenom brenda. U pitanju je kaput napravljen od 99 odsto vune i jednog procenta svile, a bio je dostupan još u crnoj boji pre nego što je rasprodat.


Na prvi pogled jednostavan, ovaj interesantan model kaputa odlično se uklapa i uz dnevne i uz večernje odevne kombinacije i sjajan je izbor preko efektne oduće poput — svetlucave srebrne mini-haljine!

 

 

makonda-tracker