godinama su se voleli

Uvek je naglašavao da se NISU razveli zbog Cece: Evo gde je i kako danas izgleda Arkanova prva supruga

0

Žena s kojom je Željko Ražnatović imao četvoro dece navodno ga je napustila kad je saznala za njegovu ljubav s pevačicom, što je Arkan demantovao

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Pokojni suprug Svetlane Ražnatović Cece bio je 13 godina u braku s Natalijom Martinović, a mediji su tvrdili da je do kraja njihove ljubavi došlo kad je Željko Ražnatović stupio u vezu s pevačicom.

 

Arkanova supruga potom je s njihovo četvoro dece napustila našu zemlju, a on je negirao da Ceca ima veze s njegovim razvodom.

 

Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao — izjavio je Arkan 1996. godine.

 

foto: Instagram

Pavle Stevović, bivši finansijski direktor Ražnatovićevih firmi, izjavio je jednom prilikom da Natalija i njena deca danas žive u Americi.


U Americi su, u Los Anđelesu. Znam da žive teško, muče se. Natalija čuva decu, bebi-siterka je. Kažu mi da se razbolela...Blizanci i Milena su svi završili koledže, rade po dva posla da bi mogli da žive, a najmlađa Maša se još školuje — ispričao je tada.

 

 

makonda-tracker