tako simpatično

Ova imena sigurno niste čuli do sad: Evo kako se zovu ćerkice šarmantne Zoe Kida

0

Ana Radonjić, koju svi znate pod umetničkim imenom Zoe Kida, živi pravu porodičnu bajku, a u njenom životu ništa nije obično — naprotiv!

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ana Radonjić mnogo nam je poznatija pod umetničkim imenom Zoe Kida, odavno nas je očarala svojim glasom. Ona se proslavila kao članica benda Zemlja gruva, a muzikom se bavi od 2001. godine. Ana piše tekstove, pevala je na najvećim festivalima Srbije i regiona, voli dizajn... I pored svega toga, ona je i porodična žena!

 

 

Ona je već godinama u srećnom braku sa Predragom Radonjičem. Par je u brak stupio u jednoj beogradskoj crkvi u maju 2014. godine, a zatim upriličio slavlje na jednom od zemunskih splavova. Njih dvoje imaju dve ćerkice veoma neobičnih imena.

 

Zoe Kida
foto: printscreen/mondo tv

Prva kruna njihove ljubavi bila je devojčica koju su nazvali Istra. Istra je nazvana po najvećem jadranskom poluostrvu i jednom od najlepših mesta na Balkanu, a ako vam se to ime čini neobično, sledeća naslednica dobila je još specifičnije ime!

 

Ana je, potom, rodila ćerku Lavu, za koju se ispostavilo da je pravi nosilac takvog "silovitog" imena.

 

Rodila se Lava, bilo je neviđeno i spektakularno, porođaj boli glava, od početka do kraja, beba nam je strava. Predraže Radonjiću, volim te! Praviš lepe bebe, ja ih rađam još lepše!Tako saa srećna! Ova mala je rođena kad i Tina Turner, zvezda moja mala!!!! Volim te, Lavi — napisala je Zoe Kida kad se porodila.

 

Kako je ova pevačica deo ekipe emisije "Na večeri kod", ona je ispričala i kako su njene ćerke dobile ovakva imena.

 

— Istra je po Istri i to je tatina želja bila, neka intimna naša priča. Lava je meni jedan dan kliknula. Svi su rekli da je to nedopustivo, da tako nazovem dete, ali meni je to predivno. Ona je jedna mala sila. Instiktivno sam našla pravo ime za taj karakter — rekla je Ana u ovoj emisiji.

 

 

makonda-tracker