POLA GODINE KASNIJE...

Istopićete se od ovog prizora! Princ Hari i Megan Markl konačno pokazali ćerku Lilibet Dajanu

3

Šest meseci nakon što je vojvotkinja od Saseksa donela na svet devojčicu, kraljevski par odlučio je da objavi njenu fotografiju i pokazao i sina Arčija, kog dugo nismo imali priliku da vidimo

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Hari i Megan Markl pre pola godine dobili su drugo dete, devojčicu koja je nazvana po nadimku kraljice Elizabete II Lilibet, dok je srednje ime dobila po baki princezi Dajani.


Budući da su se povukli sa viših funkcija članova britanske kraljevske porodice, oni žive u kalifornijskom gradiću Montesitu okruženi holivudskim zvezdama i nisu izloženi oku javnosti kao ranije, pa šest meseci nisu pokazali svetu prinovu.


Sada su odlučili da podele porodični portret, i to kao božićnu čestitku, na kojoj vidimo nasmejanu Lilibet visoko podignutu u majčinim rukama, dok se Hari osmehuje držeći u krilu sina Arčija. Mališana, takođe, nemamo priliku da viđamo, a sada je par pokazao da je on nasledio očevu riđu kosu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Team Rubicon (@teamrubicon)


Ove godine, 2021, poželeli smo našoj ćerki Lilibet dobrodošlicu na svet. Arči nas je učinio mamom i tatom, a Lili nas je učinila porodicom. Radujemo se 2022, uplatili smo donacije u ime nekolicine organcizacija koje se bave brigom o porodici — od onih koji su se iselili iz Avganistana do ugroženih američkih porodica — poručili su Hari i Megan.


Čestitka je najpre podelila organizacija veterana Team Rubicon, koju vojvoda i vojvotkinja od Saseksa podržavaju.

 

 

makonda-tracker