nostalgija

Svojevremeno je bila cimerka sa ovom pevačicom: Jelena Tomašević se prisetila detalja iz prošlosti

0

Pevačica je na društvenoj mreži otkrila s kim se družila, pevala po stanu i uživala u zajedničkom životu. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Jelena Tomašević na svom Instagram profilu podelila je sa pratiocima informaciju da je svojevremeno bila cimerka sa pevačicom Jelenom Pudar iz grupe "Neverne bebe".

 

One su zajedno živele kada se Jelena preselila iz Kragujevca za Beograd, davne 2005. godine. 

 

 

Kad sam se preselila iz Kragujevca u Beograd 2005. godine, jedno vreme smo Jeca Pudar iz "Nevernih beba" i ja bile cimerke - otkrila je na Instagramu Jelena Tomašević, koja se i dalje druži sa svojom imenjakinjom i sa njom rado provodi vreme.

 

 

E to je bilo pevanje po stanu… Družile smo se i u našem Kragujevcu, dolazile jedna drugoj na koncerte, pevale u "3k duru" i eto prođe 20 godina k'o dlanom o dlan... A danas su nam Nika i Nina ugrejale srca - zaključila je pevačica, pomenuvši svoju i koleginicinu ćerku.

 

Podsetimo da su Jelena 2011. godine udala za glumca i Ivana Bosiljčića, koji danas dosta radi u dalekoj Rusiji, pa su zbog toga često razdvojeni, ali su jedno drugom uvek podrška.


Mislim da je ljubomora jedna negativna emocija iako mnogi misle da je pokazatelj ljubavi ali kada volite nekoga treba da ga pustite da živi svoje snove život i posao. Imam sreću da me Ivan podržava i da imam slobodu da to radim tako sam i ja srećna kada su njegovi uspesi u pitanju ― istakla je pevačica.

 

makonda-tracker