Trik je u ― odabiru BOJA

Mantil koji će biti trendi i za 50 godina pojačava utisak: Aleksandra Prijović zna NAJBOLJI način da kombinujete ROLKU

1


Hit komad ove dezone bez sumnje je stara i pouzdana rolka, a pevačica Aleksandra Prijović Živojinović ponela ju je u jednoj elegantnoj odevnoj varijanti

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Aleksandra Prijović bila je sinoć među slavnim zvanicama posebnog dođaja u jednom beogradskom restoranu.


Jedna od najbolje odevenih žena naše javne scene odabrala je za ovu priliku jednostavnu i vrlo elegantnu odevnu varijantu koju čine crne pantalone ravnog kroja i komad koji je ovih dana svuda ― rolku.

 

Aleksandra se odlučila za crno-belu kombinaciju, s kojom nema greške u nešto formalnijim prilikama, a utisak trendi bele rolke posebno je pojačala jer je preko nje nosila crni mantil, i to klasični trenč koji nikad ne izlazi iz mode.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Pri odabiru obuće i aksesoara, ona je razmišljala na sličan način, pa je tako ponela bele čizmice sa špic-vrhom i tankim visokim štiklama i crnu tašnicu, pa ovja kompletan look, iako vrlo suptilan i jednostavan, nije monoton.


Pevačica je odlučila da pusti kosu da pada u talasima, a kao i obično, mnogo pažnje je privukao njen nakit, naročito efektno i skupoceno prstenje.

 

Otkako je modno sazrela i pronašla svoj stil, Aleksandra spada u najbolje odevene žene na estradi, a poznata je po odmerenom stilu i po tome što prati najnovije trendove. 
 

 

makonda-tracker