"Akcenat je uvek na njemu"

"Ne mogu da mi oproste što sam se udala za njega": Aleksandra Prijović niže uspehe, ali njih prate i — zluradi komentari

2

Popularna pevačica jedna je od omiljenih u svojoj generaciji, a kako ističe i pored velike karijere koju je uspela da izgradi neretko se suočava s mišljenjem da sve duguje suprugu i njegovoj porodici

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Otkako se pojavila u takmičenju "Zvezde Granda", pevačica Aleksandra Prijović privlači mnogo pažnje javnosti, koja se pojačava svakim novim hitom.


Ipak, koliko je u žiži njena muzička karijera, toliko se priča i piše i o njenom braku s Filipom Živojinovićem, sinom nekadašnjeg tenisera Slobodana Bobe Živojinovića, pre svega jer je njegova maćeha legendarna Lepa Brena. Kako je Aleksandra nedavno istakla, mnogi ne mogu da joj oproste ovu ljubav.


Koleginicama je mnogo veći problem moj brak nego karijera. Mislim da bi sve uspehe mogle da mi oproste i pređu preko njih, ali što sam se udala za njega, to nikako. Nekad ispada da bez Filipa i Brene ne bih ni uspela. Akcenat je uvek na njemu, bez obzira na to što sve pesme i spotove sama finansiram — ističe pevačica za IDJTV.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Ona je objasnila i da njena svekrva nije Lepa Brena, već Zorica Nakić.


Moram, pre svega, da kažem da meni nije svekrva Lepa Breno nego Filipova majka Zorica — rekla je Aleksandra. — Brena je jedna divna žena koja brine o porodici i mnogo je dobar čovek.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Aleksandra i Brena imaju izuzetan odnos koji neguju godinama i, pored toga što često porodično idu na putovanja i krstarenja, nije redak slučaj videti ih kako se druže odvojeno od porodice. Tako su ih predstavnici medija jednom prilikom primetili na predstavi "Lepa Brena Prodžekt", koja je inspirisana upravo karijerom i slavom čuvene jugoslovenske muzičke zvezde.
 

 

makonda-tracker